Back to top
SYN.KA

Νέο ανακαινισμένο κατάστημα των SYN.KA Super markets στην Ιεράπετρα στην Οδό Κύπρου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνεχής ανάπτυξη και ανακαίνιση του δικτύου των SYN.KA Super markets.
Νέο ανακαινισμένο κατάστημα στην Ιεράπετρα

Μετά τα πρόσφατα εγκαίνια του δεύτερου καταστήματος του ομίλου SYN.KA Super markets, στην Ιεράπετρα, στο νομό Λασιθίου, έρχεται και η πλήρης ανακαίνιση του πρώτου καταστήματος που διέθετε η αλυσίδα στο νομό.

Η κίνηση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής τους για την συνεχή ανάπτυξη και ανακαίνιση του δικτύου τους. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 19 Μαρτίου στις 10:00 στο κατάστημα που βρίσκεται, στην οδό Κύπρου 14 & Εθνικής Αντιστάσεως, στην περιοχή Αλυκή.

Κάθε αναβάθμιση και ανακαίνιση καταστήματός τους, αποτελεί και μια γιορτή για την τοπική κοινωνία, μια «Γιορτή ανανέωσης» καθώς θα μπορούν να απολαμβάνουν μια αναβαθμισμένη εμπειρία αγορών.

Το κατάστημα, συνολικού χώρου 1.150 τ.μ., βρίσκεται σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης και θα μπορεί κανείς να βρει τα πιο εκλεκτά προϊόντα: φρέσκα φρούτα και λαχανικά, λαχταριστά γλυκίσματα, τυριά και αλλαντικά, εκλεκτό κρέας, μεγάλη ποικιλία κρασιών, φρεσκοκομμένο καφέ και μία μεγάλη γκάμα τοπικών προϊόντων.

Την ημέρα των εγκαινίων και για μία εβδομάδα θα υπάρχουν μεγάλες προσφορές έως και -50% καθώς και πολλά προϊόντα 1+1 δώρο που θα ισχύουν και για τα δυο καταστήματα SYN.KA στην Ιεράπετρα, ενώ όλοι οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν τοπικά Κρητικά προϊόντα.