ΣΥΝ.ΚΑ Bonus Card

Αν δεν έχετε πάρει ακόμη τη δωρεάν ΣΥΝ.ΚΑ Bonus Card σας, τότε πραγματικά δεν ξέρετε τι χάνετε!

Τι είναι η ΣΥΝ.ΚΑ Bonus Card;

Η ΣΥΝ.ΚΑ Bonus Card είναι η εκπτωτική κάρτα που σας παρέχει τις μεγαλύτερες εκπτώσεις και τα περισσότερα οφέλη στις αγορές σας από τα ΣΥΝ.ΚΑ. Με την ΣΥΝ.ΚΑ Bonus Card μπορείτε να κερδίσετε ειδικές εκπτώσεις σε επιλεγμένα είδη. Επιπλέον, μπορείτε να συγκεντρώσετε πόντους επιλέγοντας προϊόντα με την ένδειξη “Bonus Card”, και να κερδίσετε δωροεπιταγές ή μετρητά που θα αφαιρεθούν άμεσα από το λογαριασμό σας στο ταμείο.

Η ΣΥΝ.ΚΑ Bonus Card δεν έχει ημερομηνία λήξης και είναι δωρεάν, χωρίς καμία συνδρομή. Η ΣΥΝ.ΚΑ Bonus Card δεν είναι πιστωτική.

Πώς θα αποκτήσετε την ΣΥΝ.ΚΑ Bonus Card;

Απλά συμπληρώστε μια αίτηση που θα βρείτε σε όλα τα καταστήματα ΣΥΝ.ΚΑ και πάρετε την κάρτα σας αμέσως. Η κάρτα είναι έτοιμη για χρήση. Σε όλες τις επόμενες αγορές σας η απόδειξη σας θα αναγράφει πόσους πόντους έχετε συγκεντρώσει.

Πως θα χρησιμοποιήσετε την ΣΥΝ.ΚΑ Bonus Card;

Μπορείτε να συμπληρώσετε bonus πόντους στην κάρτα σας με τους ακόλουθους δύο τρόπους:

  • Με κάθε αγορά σας στα ΣΥΝ.ΚΑ, κερδίζοντας 1 πόντο για κάθε 3€ αγορών σας.
  • Αγοράζοντας επιλεγμένα προϊόντα που θα βρείτε στα ράφια των καταστημάτων μας με την ένδειξη “Bonus Card”. Για τα προϊόντα αυτά θα ενημερώνεστε κάθε μήνα από τα φυλλάδια μας.

Για παράδειγμα, αν ο λογαριασμός σας είναι 52,50€ και στις αγορές σας συμπεριλαμβάνονται 4 προϊόντα προσφορών που σας προσφέρουν από 15 πόντους το καθένα, τότε:

  • Λόγω συνολικών αγορών κερδίζετε 17 πόντους
  • Λόγω των προϊόντων σε προσφορά κερδίζετε 60 πόντους

Δηλαδή για τις παραπάνω αγορές των 52,50€ κερδίζετε συνολικά 77 bonus πόντους.

Τι σας προσφέρει η ΣΥΝ.ΚΑ Bonus Card;

Για κάθε 200 πόντους που συγκεντρώνετε, κερδίζετε μία δωροεπιταγή αξίας 6,00€ που αφαιρείται όποτε εσείς επιθυμείτε από επόμενους σας λογαριασμούς.

Πως βλέπω τους πόντους μου;

Κάθε φορά που ψωνίζετε στα καταστήματα ΙΝΚΑ και χρησιμοποιείτε την Bonus Card σας, εμφανίζονται στην απόδειξη σας:
οι πόντοι που αντιστοιχούν στο σύνολο του λογαριασμού σας
το προηγούμενο σύνολο των πόντων σας

Που εξαργυρώνετε τους πόντους σας;

Οι πόντοι σας εξαργυρώνονται μόνο στο κατάστημα στο οποίο έχετε δηλώσει ως κατάστημα προτίμησης εξαργύρωσης πόντων. (το οποίο δεν είναι απαραίτητα το κατάστημα έκδοσης της BONUS CARD)