Back to top
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Ασφάλεια και υγεία στη διατροφή

Στα SYN.KA δίνουμε τεράστια σημασία στο να παρέχουμε τα πιο αγνά και φρέσκα Ελληνικά προϊόντα διατροφής.

Η μακρόχρονη και σταθερή συνεργασία μας με ένα μεγάλο δίκτυο εκατοντάδων τοπικών παραγωγών και προμηθευτών (αγρότες και κτηνοτρόφους) εξασφαλίζει ότι στα SYN.KA θα βρείτε καθημερινά τα πιο θρεπτικά και υγιεινά προϊόντα διατροφής. Ιδιαίτερη έμφαση δίνουμε και στα Ελληνικά προϊόντα διατροφής, γενικότερα.

Η μακρόχρονη συνεργασία με τους παραγωγούς και προμηθευτές μας, και οι αυστηροί ποιοτικοί έλεγχοι που πραγματοποιούμε σε συνεχή βάση, εξασφαλίζουν ότι κάθε προϊόν διατροφής στα ράφια των καταστημάτων μας είναι σε άριστη κατάσταση, ιδανικό για το οικογενειακό σας τραπέζι.

Στα SYN.KA δεν έχουν θέση πρακτικές που βάζουν το κέρδος μπροστά από την ποιότητα και τη θρεπτική αξία των προϊόντων διατροφής μας. Αυτό αφήνουμε να το κάνουν οι – αρκετές, πλέον, δυστυχώς – πολυεθνικές αλυσίδες super market.

Εμείς στηρίζουμε τα προϊόντα του τόπου μας, που είναι πιο φρέσκα, υγιεινά, και γεμάτα με όλα τα θρεπτικά στοιχεία που χρειαζόμαστε για να είμαστε δραστήριοι και υγιείς.

Στα SYN.KA φροντίζουμε ώστε καθημερινά να έχετε τα καλύτερα στο πιάτο σας. Και η ολοένα και μεγαλύτερη εμπιστοσύνη σας, μας κάνει ακόμη πιο δυνατούς στη διαρκή προσπάθειά μας να ξαναφέρουμε την Παραδοσιακή Ελληνική Διατροφή σε κάθε σπιτικό.