Back to top
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Προστασία εργασίας και μισθού

Στα SYN.KA δεν θεωρούμε τους περισσότερους από 1.000 εργαζόμενους μας ως απλούς υπαλλήλους, αλλά ως μια μεγάλη επαγγελματική οικογένεια.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότεροι εργαζόμενοι είναι και μέτοχοι του Συνεταιρισμού των SYN.KA. Με αυτόν τον τρόπο, το κατάστημα όπου δουλεύουν είναι και δικό τους.

Σε μια εποχή όπου η ημιαπασχόληση αποτελεί τον άγραφο κανόνα, εμείς πηγαίνουμε κόντρα στο ρεύμα και συνειδητά ελαχιστοποιούμε την 4ωρη εργασία. Γνωρίζουμε ότι σε ένα γνήσιο Συνεταιρισμό, ο αλληλοσεβασμός και η αλληλοβοήθεια είναι οι θεμέλιοι λίθοι της επιτυχίας.

Αλλά δεν σταματάμε εδώ. Στο πεδίο του ύψους των αμοιβών, είμαστε από τις ελάχιστες πλέον αλυσίδες super market στην Ελλάδα που δεν έχουμε περικόψει τις αμοιβές των εργαζομένων μας. Οι αμοιβές των εργαζομένων στα SYN.KA είναι από τις υψηλότερες στον κλάδο μας, σε πλήρη αντίθεση με την κοινή, δυστυχώς, πρακτική των πολυεθνικών αλυσίδων λιανικής πώλησης στην Ελλάδα να μειώνουν όσο περισσότερο μπορούν τις αμοιβές των υπαλλήλων τους, για να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη τους.

Όλα τα παραπάνω γίνονται από την ευθύνη και την αλληλεγγύη που αισθανόμαστε προς τους εργαζομένους μας. Αλλά και προς εσάς, τους πελάτες μας. Γιατί, την επόμενη φορά που θα βρεθείτε στα SYN.KA και θα σας εξυπηρετήσουμε με σεβασμό και ευγένεια, θα γνωρίζετε ότι τελικά όλα αυτά καταλήγουν στην καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση.