Back to top
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

“Προσφορές από Καρδιάς” από την εταιρεία Σαράντης και τα SYN.KA Super markets

Στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας τους, τα SYN.KA super markets και η εταιρεία Σαράντης, ένωσαν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό. Δημιούργησαν από κοινού τις «προσφορές από καρδιάς», μια ενέργεια κοινωνικής ευθύνης, με στόχο την ενίσχυση του συλλόγου ΟΡΙΖΟΝΤΑ.

Ο Σύλλογος Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης «Ορίζοντας», είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ιδρύθηκε το 2004, με σκοπό την στήριξη ατόμων που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες κυρίως παιδιά έως 18 ετών.

Για το διάστημα 29 Ιουνίου έως και 12 Ιουλίου, οι καταναλωτές είχαν την ευκαιρία να επωφεληθούν από τις προσφορές συγκεκριμένων προϊόντων της εταιρείας Σαράντης σε όλα τα καταστήματα SYN.KA. Παράλληλα, συνέβαλλαν στο έργο του συλλόγου «Ορίζοντα», καθώς στο πλαίσιο της ενέργειας αυτής η εταιρεία Σαράντης προσέφερε προϊόντα που θα καλύψουν βασικές ανάγκες του ιδρύματος.

Και για τις δυο εταιρείες, η ενέργεια αυτή εντάσσεται στην γενικότερη κοινωνική τους πολιτική που αποτελεί βασικό κομμάτι της φιλοσοφίας τους. Στόχος τους είναι να επαναλάβουν αντίστοιχες ενέργειες και στο μέλλον.