40 ΧΡΟΝΙΑ SYN.KA
40 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΓΙΟΡΤΗ
40 ΧΙΛΙΑΔΕΣ €

40 χρόνια προσφέρουμε σε εσάς τα πιο διαλεχτά της Κρήτης

Συμπληρώνοντας 40 χρόνια ανοδικής πορείας, είμαστε πλέον ο πιο επιτυχημένος καταναλωτικός συνεταιρισμός στην Ελλάδα, που από το 1979 συνεχίζει να στηρίζει την κοινωνία και την οικονομία του τόπου μας.

Συνεχώς αναπτυσσόμαστε

Το 1979 ανοίξαμε το πρώτο μας κατάστημα με συνολικά 6 εργαζόμενους και σήμερα έχουμε φτάσει τα 51 καταστήματα με πάνω από 1.350 εργαζόμενους σε Κρήτη και νησιά του Αιγαίου. Ο ετήσιος τζίρος αγγίζει τα 190 εκατομμύρια ευρώ.

Πιστεύουμε στη συλλογικότητα

Στηρίζουμε το συνεταιριστικό κίνημα. Ξεκινήσαμε με 482 μέλη και σήμερα απαριθμούμε 5895 συνέταιρους επιστρέφοντάς τους πάνω από 9 εκατομμύρια ευρώ σε μερίσματα.

Εκτιμάμε τα προϊόντα του τόπου μας

  • Συνεργαζόμαστε με πάνω από 350 αγρότες και 380 κτηνοτρόφους του τόπου μας.
  • Διαθέτουμε πάνω από 5.500 τοπικά προϊόντα στα ράφια των καταστημάτων μας.
  • Ο ετήσιος τζίρος μας σε τοπικά προϊόντα, ανέρχεται στα 38 εκατομμύρια ευρώ.

Στηρίζουμε το συνάνθρωπό μας

Από την ίδρυσή μας μέχρι σήμερα, στηρίζουμε ιδρύματα, σωματεία, κοινωνικούς φορείς και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες με περισσότερα από 4 εκατομμύρια ευρώ.

Πως μπορώ να συμμετέχω στον διαγωνισμό:

Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι κάτοχοι της BONUS CARD, όπου με κάθε 10€ αγορών από τα προϊόντα με ειδική σήμανση, θα έχουν μία συμμετοχή στο μεγάλο διαγωνισμό.

Η συμμετοχή θα καταχωρείται αυτόματα στο ταμείο και η κλήρωση θα γίνεται ηλεκτρονικά. Κάθε ενδιαφερόμενος έχει το δικαίωμα πολλαπλών συμμετοχών.

Κάθε Παρασκευή και για 40 Εβδομάδες, στην κλήρωση που θα πραγματοποιείται, θα ανακοινώνεται ο τυχερός νικητής της προηγούμενης εβδομάδας.
Καλή επιτυχία σε όλους!

Διάρκεια Διαγωνισμού: 19/4/19 έως 24/1/2020

Όλα τα προϊόντα του Φυλλαδίου και των τοπικών παραγωγών συμμετέχουν στην ενέργεια 40 ΧΡΟΝΙΑ SYN.KA

Νικητής 40ης Εβδομάδας

ΣΕΡΓΕΝΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
Κατάστημα : Δαγκλή 11 , Χαλέπα