ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΑΜΑΔΙΣΤΙΚΗ

Υλικά για 1 ταψί του φούρνου
- 1 πακέτο φύλλο κρούστας
 - Φρέσκο βούτυρο για το άλειμμα των φύλλων
 
Για τη γέμιση
- 2 κ.σ. φρέσκο βούτυρο
 - 3 κ.σ. αλεύρι γιαόλες τις χρήσεις
 - 1 νεροπότηρο χλιαρό γάλα
 - 4 αβγά
 - 150 γραμ φέτα
 - 100 γρ γραβιέρα Κρήτης
 - 100 γρ φρέσκο ανθότυρο
 - 100 γρ. τυρομάλαμα
 - ½ κ.γ μοσχοκάρυδο
 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το φρέσκο βούτυρο το ζεσταίνουμε και ρίχνουμε το αλεύρι, ανακατεύουμε μέχρι να σκουρύνει και προσθέτουμε σιγά-σιγά το χλιαρό γάλα.
 - Βγάζουμε από τη φωτιά τη κατσαρόλα και προσθέτουμε όλα τα τυριά εκτός της φέτας και το μοσχοκάρυδο. Βουτυρώνουμε καλά ένα ταψί και απλώνουμε 5 φύλλα κρούστας, τα οποία τα βουτυρώνουμε ένα-ένα. Τα απλώνουμε ένα-ένα στο ταψί έτσι ώστε να καλύπτουμε και τα τοιχώματα του.
 - Αδειάζουμε τη γέμιση, τη στρώνουμε και τρίβουμε τη φέτα μας πάνω στο μείγμα. Γυρίζουμε τα φυλλαράκια που έχουν περισσέψει πάνω στη γέμιση μας. Απλώνουμε άλλα 5 φύλλα, τα οποία πάλι τα βουτυρώνουμε ένα-ένα. Τα γυρνάμε προς τα μέσα να αγκαλιάσουν τη πίτα μας.
 - Χαράζουμε και ψήνουμε στους 180 για μία ώρα περίπου πάνω-κάτω. Αφήνουμε να πέσει η θερμοκρασία της όταν την βγάλουμε από το φούρνο τουλάχιστον μισή ώρα και σερβίρουμε.
 



