ΣΑΛΑΔΟ
Ντόπιο παραδοσιακό σαλάμι
ΣΑΛΑΔΟ
Ντόπιο παραδοσιακό σαλάμι, το Κερκυραικό Σαλάδο φτιάχνεται με εξαιρετικής ποιότητας χοιρινό και βόειο κρέας, με πολύ πιπέρι και αλάτι. Κρεμιέται και καπνίζεται με αρωματικά κλαριά από την Κερκυραική γη.Αποτελεί εξαιρετικό έδεσμα της πλούσιας ελληνικής κερκυραικής γαστρονομίας, αλλά εξαιρετικό μεζέ σε ελληνικά και κερκυραικά ποτά όπως το τσίπουρο και το ούζο και κόκκινα κρασιά. Μπορεί να συνοδευτεί ιδανικά με την εξαιρετική τυρόφετα Κερκύρας
ΤΟΠΟΣ: