ΜΕ ΤΗΝ
ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΖΟΥΚΑ
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΧΩΡΙΣ ΦΥΛΛΟ
ΥΛΙΚΑ

1 κιλ. κολοκυθάκια
500 γρ φέτα
4 αυγά
1 κρεμμύδι μεγάλο
1 πακέτο αλεύρι φαρίνα κόκκινη
1 ματσάκι δυόσμο
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
Λίγο αλάτι
Λίγο πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Τρίβουμε τα κολοκύθια και το κρεμμύδι με τον τρίφτη μέσα σε ένα μεγάλο μπολ. Έπειτα προσθέτουμε το λάδι, τα αυγά, τη φέτα, τον δυόσμο, το πιπέρι, το αλάτι και το αλεύρι. Ανακατεύουμε καλά ώστε να ενωθούν τα υλικά και απλώνουμε το μείγμα σε ένα μεγάλο πυρέξ. Ψήνουμε την πίτα στους 180 βαθμούς για περίπου 45 λεπτά μέχρι να ροδίσει.

Πίσω στη σελίδα του διαγωνισμού