ΜΕ ΤΗΝ
ΡΕΑ ΚΥΡΙΤΣΗ
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΓΛΥΚΟ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
ΥΛΙΚΑ

3 πακέτα Πτι μπερ
2 φακελάκια κρέμα βανίλια Γιώτης (όχι στιγμής)
6,5 φλυτζάνια πορτοκαλάδα χωρίς ανθρακικό
6 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
2 φακελάκια κρέμα Άνθος Αραβοσίτου με γεύση λεμόνι

Κρέμα Βανίλιας:
2 φακελάκια κρέμα βανίλια Γιώτης (όχι στιγμής)
Φτιάχνουμε την κρέμα όπως αναγράφεται στα φακελάκια

Κρέμα Πορτοκάλι:
6,5 φλυτζάνια πορτοκαλάδα χωρίς ανθρακικό
6 κουταλιές τους σούπας ζάχαρη
2 φακελάκια κρέμα Άνθος Αραβοσίτου με γεύση λεμόνι 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ανακατεύουμε την πορτοκαλάδα με την ζάχαρη για να διαλυθεί και στην συνέχεια δένουμε το μίγμα με την κρέμα Άνθος αραβοσίτου με γεύση λεμόνι.

Στρώνουμε σε ένα πυρέξ τα μπισκότα χωρίς να τα βρέξουμε.
Απλώνουμε από πάνω την κρέμα βανίλια. Έπειτα, στρώνουμε την 2η στρώση μπισκότα.
Περιχύνουμε με την κρέμα πορτοκάλι. Βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο για 4 ώρες έως ότου παγώσει και σερβίρουμε.

Καλή σας απόλαυση!

Πίσω στη σελίδα του διαγωνισμού