ΜΕ ΤΗΝ
ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΜΑΡΚΟΖΑΝΝΕ
ΤΙΡΑΜΙΣΟΥ
ΥΛΙΚΑ

Nescafe espresso σε sticks
2 πακέτα σαβαγιάρ ανάλογα με το σκεύος σας
Κονιάκ
2 ποτήρια νερό
500γρ.Τυρί Φιλαδέλφεια
1 κουτί morfat σαντιγύ
1 ζαχαρούχο γάλα
1 κουτί κακάο, θα χρειαστείτε περίπου 2 - 3 κουταλιές της σούπας

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Παίρνουμε ένα τετράγωνο πυρέξ ή μια φόρμα στρογγυλή με δαχτυλίδι.

Σε ένα μπώλ βάζουμε 3 sticks espresso με 2 ποτήρια νερό και μια δόση καφέ. Χτυπάμε στον κάδο του μίξερ το Φιλαδέλφεια, την morfat και το ζαχαρούχο γάλα. Βουτάμε τα σαβαγιάρ στο μείγμα του καφέ γρήγορα, για να μην μαλακώσουν και ετοιμάζουμε την πρώτη στρώση.

Ρίχνουμε τη μισή κρέμα που φτιάξαμε πάνω από τα σαβαγιάρ. Επαναλαμβάνουμε άλλη μια στρώση σαβαγιάρ βουτηγμένα στο μείγμα του καφέ και την υπόλοιπη στρώση κρέμας.

Βάζουμε στο ψυγείο για 3 ώρες μέχρι να δέσει η κρέμα και τα σαβαγιάρ μας να πάρουν τα αρώματα του καφέ.

Πασπαλίζουμε με κακάο και σερβίρουμε.

Πίσω στη σελίδα του διαγωνισμού