ΚΟΤΟΠΙΤΑ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΦΕΤΑ

Υλικά
- 700γρ. βρασμένο και ξεκοκκαλισμένα μπουτάκια κοτόπουλο (Πίνδος)
 - 1 πρασινη πιπεριά
 - 1 κόκκινη πιπεριά
 - 1 κίτρινη πιπεριά
 - 250γρ. φρέσκα μανιτάρια
 - 1 ξερό κρεμμύδι
 - 1 καρότο τριμμένο
 - 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
 - 1 ποτήρι του κρασιού λευκό κρασί
 - 200γρ γιαούρτι στραγγιχτό Ελομάς 10 %
 - Αλάτι
 - Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
 - Κύμινο
 - Μοσχοκάρυδο
 - 200 γρ Φέτα Ήπειρος Φέτα σε άλμη
 - 1 φύλλο κουρού Χρυσή Ζύμη
 - Βούτυρο
 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι που έχει κάψει καλά ρίχνουμε λίγο βούτυρο και σοτάρουμε τα μανιτάρια, όταν πάρουν λίγο χρώμα προσθέτουμε το κρεμμύδι και τσιγαρίζουμε για 2′ ακόμη.
 - Προσθέτουμε τις πιπεριές και το καρότο, το οποίο το έχουμε περάσει από τον τρίφτη και τα αφήνουμε να μαραθούν σε μέτρια φωτιά.
 - Βάζουμε στο τηγάνι και το κοτόπουλο το οποίο έχουμε μαδήσει (με τα χέρια), δυναμώνουμε τη φωτιά και σβήνουμε με το κρασί.
 - Στο τέλος προσθέτουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι. Αφού πιεί όλα τα υγρά το μείγμα μας προσθέτουμε την φέτα τα μπαχαρικά και το γιαούρτι.
 - Βουτυρώνουμε ένα τετράγωνο ταψί και απλώνουμε το πρώτο φύλλο, αδειάζουμε τη γέμιση αφού την έχουμε αφήσει και έχει κρυώσει εντελώς όπως επίσης κοιτάμε να μην κρατάει καθόλου υγρά.
 - Σκεπάζουμε με το άλλο φύλλο, χαράζουμε και γυαλίζουμε την πίτα μας με αυγό και γάλα.
Ψήνουμε μία ώρα στους 180. 



