Back to top
SYN.KA

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Λήψη εκτάκτων μέτρων για την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 15ης Μαρτίου 2020

Ο Συνεταιρισμός με την επωνυμία «ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ» ανακοινώνει ότι, με την επιφύλαξη τυχόν ανακοίνωσης μέτρων γενικότερου χαρακτήρα από την Πολιτεία, η προγραμματισμένη για τις 15.3.2020 και ώρα 9.00πμ Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών του (Β επαναληπτική) θα πραγματοποιηθεί κανονικά στα γραφεία της εταιρεία, στην ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΓΥΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ λόγω κλεισίματος του χώρου του κινηματογράφου «ΕΛΛΗΝΙΣ» για λόγους δημόσιας υγείας.

Στοιχειώδης πρόνοια για την προστασία της υγείας όσων προτίθενται να συμμετάσχουν στις εργασίες της Συνέλευσης, κατ’ επέκταση δε και του ευρύτερου κοινού, επιβάλλει τη λήψη συγκεκριμένων προληπτικών μέτρων υγιεινής, όσο και μέτρων που περιορίζουν, κατά το δυνατό, το χρόνο έκθεσης μεγάλου αριθμού συμμετεχόντων στον περιορισμένο κλειστό χώρο διεξαγωγής των εργασιών της Συνέλευσης.

Εν όψει των ανωτέρω και με βάση τα μέχρι σήμερα δεδομένα, κατά την επικείμενη Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 15.3.2020 θα ληφθούν προληπτικά μέτρα υγιεινής και επίσης:

  1. Έχει ληφθεί πρόνοια για απολύμανση του χώρου της γενικής συνέλευσης προ της ενάρξεως αυτής.
  2. Η ενημέρωση του σώματος και οι εισηγήσεις εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, θα διατίθενται και σε έντυπη μορφή και θα διατίθεται σε κάθε συνέταιρο.
  3. Με την επιφύλαξη τυχόν άλλης απόφασης του Προεδρείου, οι ομιλίες μελών θα υποκατασταθούν από έγγραφες τοποθετήσεις τους επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, που θα ανακοινωθούν κατά τη συνεδρίαση.
  4. Η ροή προσέλευσης των συνεταίρων θα είναι ελεγχόμενη και θα διατίθενται είδη ατομικής προστασίας σε αυτούς.
  5. Θα ληφθεί κάθε άλλο πρόσφορο μέτρο που θα εγκρίνει το σώμα.