Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180℃. Σε τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε τα μανιτάρια σε δυνατή φωτιά για 5-6′. Ρίχνουμε τα κρεμμυδάκια και τα σύγκλινα και συνεχίζουμε το τσιγάρισμα. Χαμηλώνουμε και ξεκινάμε τη διαδικασία για το μείγμα μας.
Σε μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τα αυγά, το γάλα και το γιαούρτι. Ρίχνουμε το σιμιγδάλι ανακατεύοντας συνέχεια και στο τέλος το μπέικιν.
Προσθέτουμε τα υλικά από το τηγάνι μας, τη φέτα, το τυρί, τον άνηθο, και το πιπέρι και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε το μείγμα σε λαδωμένο μέτριο ταψί.
Ψήνουμε 35-45’, ανάλογα το πάχος της πίτας μας. Δοκιμάζουμε αν είναι έτοιμη με το σύστημα της οδοντογλυφίδας ή του μαχαιριού όπως τα κέικ μας.